dom., 18 abr. | Riudoms

BRODAS BROS presenten AROUND THE WORLD

Un gran quadern de viatges inunda l’escenari, en ell, un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires internacionals que han fet arreu del món.
Las entradas no están a la venta
BRODAS BROS presenten AROUND THE WORLD

Horario y ubicación

18 abr. 18:30 – 19:45
Riudoms, Carrer Sant Jaume, 2, 43330 Riudoms, Tarragona, España

Acerca del evento

Evento de Teatre Auditori Casal Riudomenc

Teatre Auditori Casal Riudomenc

Entradas: entrades.casalriudomenc.cat/esdeveniment/around-the-world-brodas-bros/945

Un gran quadern de viatges inunda l’escenari, en ell, un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires internacionals que han fet arreu del món. Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i una gran influència de Xina on en aquest últim any han estat 3 mesos de gira per tot el continent. Uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics però també molt humans i sensibles. Mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds… Una combinació de dansa, llum, tecnologia i música sorprenent.

El show més tecnològic dels Brodas Bros mai vist fins ara. Aquests records que es queden a la memòria ens fan adonar que gràcies a aquestes experiències som el que som ara mateix, en el present. Un present que hem de viure, un present que els Brodas volen compartir amb el públic, on tu hi formes part!

Balla't la vida!

[Espectacle programat en el context del dia internacional de la dansa, 29 d’abril]

75 min Apte

ENTRADES: 14€

Compartir este evento